Mitt första blogginlägg

Katharina 11

Nu känner jag att jag vill börja dela med mig ännu mer av de kunskaper, lärdomar och reflektioner som samlat och samlar på mig genom åren. Jag brinner för att alla ska inse vilken fantastisk möjlighet det är att få leva på jorden. Inse att vi alla kan påverka vår tillvara i stort och smått. Att vi alla har egen fri vilja, inse att det är ett stort ansvar men även en källa till frihet och lycka både för oss själva och andra. Förstå att även en liten förändring i vanor, tankar och attityder kan leda till en helt annan upplevelse av tillvaron och en betydligt piggare och nöjdare kropp.

Kanske blir mitt bloggande inte så regelbundet, men det kommer vara väl genomtänkt. Varmt välkommen att följa mig på min resa.

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på pinterest
Pinterest