Djur

Djur har i allmänhet en naturligt stark vilja att vara friska och må bra, men husdjur har lätt för att bli påverkade av den stress det är att leva i en mänsklig omgivning. På djur gör jag behandlingar med hjälp av BodyTalk, Atlantean Healing eller reiki per distans. Konsultationer då jag talar med djuret gör jag på plats hemma hos djuret där det känner sig som tryggast.

Kungspudeln Linus

”Under en behandling ligger vår hund alldeles stilla, ibland i soffan, ibland går han någonstans där han är ensam. Vi ville pröva Bodytalk på honom för att han hade ständiga problem med magen, lös, hård, kräkningar osv. Vi hade varit hos veterinären. Han röntgades och undersöktes på alla sätt men man kunde inte hitta orsaken till hans problem.

Efter den första Bodytalk behandlingen gick han direkt till vattenskålen och vi hade aldrig förr sett honom dricka så mycket. Nu dricker han ordentligt varje dag och magbekymren är borta. Det var helt enkelt fel på vätskebalansen har vi förstått. Dessutom har han blivit mycket lugnare och nöjdare och verkar må bra på alla sätt. Vi kommer att fortsätta med behandlingarna för att även i fortsättningen ha en pigg, glad och harmonisk hund.” 
Eila Wirefors och Leif Haag