GDS

Hjärnbarksbalansering

En enkel och effektiv egenbehandling
– mindre stress och större fokus.

Behandlingstekniken för varje position:

  1. Håll på positionen, fokusera på kontakt mellan höger och vänster hjärnhalva, trumma lätt på huvudet med fingrarna medan du andas ett djupt andetag.
  2. Håll på positionen, fokusera på kontakt mellan höger och vänster hjärnhalva, 
    trumma lätt på bröstbenet med fingrarna medan du andas ett djupt andetag.
  3. Byt till nästa position.

Meditationer

Här hittar du ljudfiler med meditationsinstruktioner. Klicka på en fil för att köpa och ladda ner ljudfilen.

CD - Namaste

Musik distraherar, gör det lättare att släppa vardagstankarna för att följa melodin istället, vilket underlättar avslappning. Musiken öppnar också upp för kreativitet och upplevelser av subtil karaktär.

En ornitolog påpekade att fågelkvittret som hördes på CD:n som spelades under hans behandling var en revirstrid och innehöll dessutom fåglar från olika världsdelar. Med tanke på alla de minnen som an väckas till liv av musik och på hur vår reptilhjärna reagerar instinktivt på varningsläten blev det uppenbart att jag ville använda en CD med musik som inte var förknippad med tidigare minnen och inte innehöll ljud från fåglar eller andra djur.

Min make Thomas Arnesen och hans kollega John Högman har komponerat och spelat in tolv stycken fem minuter långa musikstycken. De är av skiftande och lugn karaktär. Samlingen heter Namaste, klicka på produkten nedan för att läsa mer och beställa CDn hem till dig.