Kurs – 10-11 maj 2025 – Atlantean Healing – i Luleå

4 444 kr (3 555 kr exkl. moms)

På kursens två dagar har du möjlighet att under meditation upptäcka minnen från tidigare liv i Atlantis. Du kan även läka eventuella trauman som ligger i vägen för att du ska kunna uppleva dina andliga och intuitiva gåvor helt och hållet.

Du blir initierad till Atlantean Healing™ energin, samt kristallernas, örternas och växternas energier dvs. du kan lätt få kontakt och använda de energierna efter kursen. En initiering fungerar på samma sätt som när du ställer in en kanal på en analog radio dvs den rätta frekvensen rattas in så att din kropp och ditt medvetande alltid kan hitta tillbaka till den framöver när du vill använda Atlantean Healing för att behandla dig själv, någon annan, ett område eller kanske hela jorden.

Du behöver inte tro på Atlantis, änglar eller något annat för att använda och få bra resultat med
Atlantean Healing™.

Kursen är utvecklad av Birkan Tore, som sedan dess transiterat och heter nu Giselle.

Förkunskaper:
Det krävs inga förkunskaper för att du ska kunna lära dig använda Atlantean Healing, men ett öppet sinne och en vilja att lära är en fördel.

Priset är 4.444:-, inkl. bokningsavgift 200:- och 25% moms (3.555:- exkl. moms). 

Praktisk information

Kurstid: 10.00-17.00 med lunchpaus ca kl. 13-14.30.

Ämnena som tas upp under kursen är uppdaterade med information från Birkans och Katharinas bok ”A Lighter Life – An Introduction to a Light-filled Life and Atlantean Healing”. Boken finns att köpa här på hemsidan och hos Atlantis kristaller i Luleå, som arrangerar kursen. Dessutom via Akademibokhandeln, Adlibris, Bokus och andra som säljer böcker, även internationellt. Den finns både som fysisk bok och e-bok.

Vill du repetera kursen?

Skicka ett E-post meddelande till Katharina så får du en faktura med 50% rabatt på kurspriset.

Ta med till kursen

Det är en fördel om du har med dig något du kan anteckna och rita i t.ex. ett block eller en anteckningsbok som du kan ha för kursanteckningar och som meditationsdagbok, samt pennor, kritor etc. att skriva och rita med. Att skriva och rita ner med egna ord det du upplever är viktigt att minnas från kursen gör inlärningen ännu mer effektiv. Att göra samma sak med vad du upplever under meditationerna hjälper till att träna din intuition på så sätt att du talar om för din hjärna och ditt medvetande att det här är detaljer jag vill bli medvetet medveten om. Det gör att mer av den sortens information kommer att bli tydligare för dig.

Under meditationerna på kursen är du hela tiden vaken och kan när som helst öppna ögonen och se vad som händer i rummet. Du sitter eller ligger ner och befinner dig i det läge du är varje kväll och morgon just innan du somnar och precis när du vaknar.

Andra dagen kommer vi göra övningar där det är en klar fördel för dig och för dina kurskamrater om du har på dig ljusa, helst vita, kläder. Detta för att det är så mycket enklare att plocka upp t.ex. färgskiftningar i auran när inga andra färger eller mönster stör. Det går utmärkt att svepa om dig ett lakan eller ha på dig ett lucialinne om du inte hittar något annat vitt att ha på dig.

En del känner sig lite frusna efter att de behandlat och fått behandling så ta gärna med en tröja eller schal i fall om att du blir frusen.

Vill du att någon eller några av dina kristaller blir initierade till Atlantean Healing så tar du med dem och lägger dem på en plats Katharina ordnar för det.

Katharina ordnar med enklare fika och lite frukt.

Avbokningspolicy:

Vid avbokning kommer hela eller delar av din kursavgift att återbetalas. Däremot återbetalas inte bokningsavgiften på 200:-.

Fram till 4 veckor före kursstart 100%.
2-4 veckor före kursstart 50%
Mindre än 2 veckor före kursstart 0%, men kursavgiften kan föras över till ett kommande kurstillfälle.


Fördjupning

Kursen består av både teoretiska delar och praktiskt arbete.

Ämnen som tas upp under kursen:

Atlantis

Du får möjlighet att besöka Atlantis under de gyllene åren under ledd meditation. Även om du är helt ovan att meditera och aldrig någonsin har undrat över Atlantis kan detta vara en spännande resa där du tränar dina sinnen.

Efter meditationen talar vi om upplevelserna och även om upplevelser och minnen som andra haft tidigare, som trots att de skett på olika platser i världen och de inte vetat om varandra ändå är förunderligt väl överensstämmande. Tillsammans bildar de en väv av upplevelser som beskriver ett samhälle med bostäder, fortskaffningsmedel, vanor, föreställningar, klädmode etc.

Behandling

Du lär dig hur du gör för att behandla dig själv och andra, även husdjur. Dessutom hur du gör om den som vill ha behandling befinner sig på en annan plats än du.

Intuitionsträning

Intuitionen är ett av dina sinnen precis som syn, hörsel, lukt, smak och känsel. Använder du inte intuitionen medvetet kan den vara lite ”ringrostig” och din hjärna kanske sorterar bort dessa mer subtila sinnesintryck som mindre viktiga att lägga märke till medvetet.

Under kursen får du göra olika övningar som skärper din intuition, vilket kan göra din vardag smidigare på ett oprecist men påtagligt sätt. Du tränar och utvecklar din intuition varje gång du använder dig av Atlantean Healing. Dessutom är den en viktig källa till information om var du ska hålla händerna för att ge bästa möjliga hjälp till den du behandlar.

Du kommer märka att du blir bättre och bättre på att känna av och lyssna på din egen kropp ju mer du använder dig av Atlantean Healing. Vilket gör det lättare för dig att välja det din kropp mår bra av och välja bort det den helst vill undvika.

Hjälpande flammor

Du lär dig att kalla på och använda dig av; violetta flamman; silvriga flamman; gyllene flamman.

Violetta flamman – omvandlar energi. Du kan använda den till att städa bort stagnerad, tung, trist, stressad, känslofylld energi hemma, på jobbet, i klassrummet, på kliniken, runt och i dig själv och andra. Det hjälper bl.a. till att hålla dig i här och nu och inte fastna i det som var, vilket t.ex. kan förkorta många möten och göra dem kreativt lösningsinriktade istället för att vara en upprepning av fasta ställningstaganden. Samma sak inom dig själv när det gäller förutfattade meningar, känslomässiga knutar, vanor som stör och liknande.

Silvriga flamman – tillför harmoni

Gyllene flamman – tillför glädje och skyddar genom energihöjning

Chakrakunskap

Dina händer har chakror i handflatan, handleden och i alla fingrarna. Du kommer använda dem när du skannar av var kroppen vill ha hjälp att läka när du behandlar med Atlantean Healing.

Du får lära dig vilka huvudsakliga områden, mentalt och fysiskt, som var och en av de 12 stora chakrorna jobbar med. Dina chakror har kontakt med den fysiska kroppen främst genom de endokrina körtlarna. De arbetar mentalt med olika områden i livet som att manifestera i praktiken, uttrycka dig och din personlighet, bearbeta känslor, koordinera dig och din släkthistoria etc.

Du lär dig rensa och balansera chakrorna med hjälp av Atlantean Healing, så att de arbetar i harmoni med varandra.

Aurakunskap

Du får lära dig om vad din aura hjälper dig med och hur du på enkla sätt kan stärka den i vardagen och i speciella situationer. Dessutom får du möjlighet att uppleva både din egen och andras auror genom att titta, lyssna och känna på dem under flera olika övningar. Övningarna är lätta att göra på egen hand hemma efter kursen vilket ger dig möjlighet att träna upp dina sinnen och därmed intuition ytterligare.

Änglar

Vi talar om änglar av olika slag och du får möjlighet att träffa och lära känna dina skyddsänglar lite bättre. De är en ovärderlig hjälp i vardagen.

Mahatmaenergin

Du lär dig använda Mahatmaenergin, som är en välsignelse i form av energihöjning. Du kommer kunna använda den för att höja energin i dig själv, någon annan eller på en plats t.ex. i en park eller trädgård.

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor (cookies). Läs mer om kakor